Waarom positief denken belangrijk is

Mooie paardenbloem

Positief denken helpt je om vooruit te komen in plaats van dat je blijft hangen in negatieve gedachtes of negatieve gebeurtenissen. Ik som graag een cruciale tip voor je op die jou gaat helpen om je te laten inzien waarom positief denken zo belangrijk is.

Positief denken en positief blijven denken is vaak iets waar we allemaal wel tegen aan lopen na bijvoorbeeld een negatieve gebeurtenis of misschien wel na kritiek die jij hebt gekregen.

De kracht hiervan is dan ook om positief te blijven ondanks wat er zich op dat moment in jouw leven af zou spelen. Makkelijk is het niet, maar oefenen is cruciaal.

Laat los wat jij tot nu toe hebt meegemaakt en focus je op het hier en nu

Als jij ervoor kiest om continue in het verleden te leven, te denken aan wat jij allemaal al hebt meegemaakt en dat het er naar jouw mening dan automatisch ook somber gaat uitzien voor de toekomst is een van de meest voorkomende problemen die ik zie bij mijn klanten.

Klanten willen vaak graag positief denken en positiviteit aantrekken maar raad eens wat er gebeurd als jij alleen maar aan negatieve gebeurtenissen gaat blijven denken?

Ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om negatieve gebeurtenissen los te laten of om je eroverheen te zetten, het is absoluut niet makkelijk. Maar vanaf het moment dat jij ervoor kiest om deze negatieve gebeurtenissen te laten rusten heb jij al de eerste stap gezet in de goede richting.

Blijven hangen in het verleden

Je hebt er niets meer aan om continue in het verleden te blijven hangen toch? Het maakt je alleen maar verdrietig, boos of het zorgt ervoor dat je gaat piekeren. Is dat dan hoe jij jouw mooie leven wilt leiden? Door te blijven hangen in negatieve gebeurtenissen?

Ik hoop dat ik je met deze blog heb mogen laten inzien dat het zo niet langer door kan gaan. Weet dat ik dit met liefde schrijf en dat ik voor jou wil en wens dat al jouw mooie dromen mogen uitkomen en dat jij je weer goed gaat voelen zodat je positief en stralend door het leven kunt gaan.

Power uur boeken met Angie

Heb jij behoefte om met mijn hulp jouw negatieve gedachtes te laten verdwijnen? Dan is mijn 1:1 coaching Power uur voor jou de place-to-be. Ik help je tijdens mijn Power uur met alle liefde zodat wij samen aan de slag gaan om jou weer te laten stralen.

Ondanks dat het niet gemakkelijk is en ik weet dat veel van mijn klanten hier vaak tegen aan lopen wil ik ook een paar aantal tips voor je opsommen waarvan ik weet dat ze enorm waardevol kunnen zijn om te leren om positief te denken.

Gratis tips:

  • Mediteren
  • Een goed boek lezen
  • Een vaste routine in je dag
  • Muziek luisteren (& eventueel lekker mee dansen)
  • Genieten van een mooie wandeling in de natuur

Ik hoop dat je iets aan deze blog hebt gehad en dat het jou kan gaan helpen om weer positiever in het leven te gaan staan en om positief te gaan denken.

Daarbij hoop ik van harte dat ik je bewust heb gemaakt dat ook JIJ kunt ontsnappen aan negatieve gedachtes.

Blijf stralen zoals je dat altijd hebt gedaan, mooie en lieve jij.

Liefs, Angie

BoekenBoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.