Straal positiviteit uit

Stralende ondernemer

Als je het met mensen over positiviteit hebt dan zal niet iedereen daarop zitten te wachten. Sommige denken namelijk dat positiviteit niet bestaat omdat ze veel misschien veel negatieve dingen hebben meegemaakt. Zij vinden vaak ook dat positief zijn iets is wat niet bestaat en dat dit geen realistische gedachte is.

Maar ondanks dat, bestaat het wel echt. Het ligt er net aan wat jij meer aandacht geeft… Jouw negatieve gedachtes of toch je positieve gedachtes?

Het is belangrijk om positief te denken als jij positiviteit wilt gaan uitstralen. Dit klinkt natuurlijk erg makkelijk maar het is niet altijd makkelijk en het is ook niet zo dat jij meteen van het ene moment positief kunt zijn en/of blijven.

Wat wel belangrijk is is dat jij dagelijks aan jezelf gaat werken en positiviteit uit kleine dingen gaat halen zoals:

  • Naar iemand glimlachen in de supermarkt
  • Iemand begroeten op straat
  • Een persoon helpen die hulp nodig heeft
  • Je beseffen wat jij al allemaal hebt, en dat je daar dankbaar voor mag zijn
  • Een wandeling in de natuur
  • Een leuke of zelfs motiverende podcast

Als jij een van bovenstaande gaat doen op een dag naar keuze, dat kan vandaag zijn maar mag ook morgen of volgende week. Doe het wanneer jij er klaar voor bent en alleen dan kun je je openstellen voor positiviteit. Maar als jij dit gaat doen ga je vrijwel meteen merken dat jij gelukkig kunt worden van kleine dingen en dat je je kunt gaan focussen op de mooie dingen die je al hebt en de dingen die je hebt gedaan.

Als jij zo in het leven gaat staan dan kun je er zeker van zijn dat jij veel vrolijker bent maar ook dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen en zelfs dat jouw negatieve gedachtes gaan afnemen.

Rome is natuurlijk ook niet op 1 dag gebouwd en dat is ook helemaal niet erg. Het is wel belangrijk dat jij je bewust hiervan bent dat je positief zijn of positief denken zelf in handen hebt.
Ik link hier nog even verschillende blogs die jou ook kunnen helpen om positiever te denken en om je bewust te maken van je gedachtes.

Ik ben onwijs benieuwd of jij met deze tips aan de slag kunt gaan en hoe snel jij verandering merkt in het gedag zeggen tegen negativiteit.

Laat je het me weten?

Tot volgende week!

Liefs, Angie

Spread the love
Misschien vind je ook leuk...

1 Reactie

  1. Wauw angie super goede tips. Dankjewel ik ga er wat mee doen. Zal jou zeker laten weten hoe ik het ervaar en wanneer ik verandering merk❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.