Over mij

Over mij

Hoi Positivity Queen, mijn naam is Angie en ik ben 26 jaar. 

Ik woon in Limburg samen met mijn lieve man, onze puppy Nova en onze 2 katten Azura & Namira.

Lachend, gelukkige ondernemer

Ik ben niet altijd een brok positieve energie geweest

Niemand is natuurlijk positief geboren. Iedereen maakt vanalles mee en sommige kunnen dingen makkelijker een plekje geven dan andere. Ik hoor soms ook terug van klanten dat de maatschappij er ook niet heel erg aan meewerkt. Tegenwoordig is de media best een grote brok negativiteit en ik merk dat mijn klanten zich daar liever voor afschermen. Ik ben de laatste die dat af zou keuren want ik kijk al jaren geen nieuws meer… En toch blijf ik op de hoogte. Positief denken of in een positieve flow zitten betekend niet dat je nooit meer negatieve gedachtes toe kunt laten of dat je nooit meer verdrietig mag zijn of mag balen of noem maar op. Het betekend simpelweg dat jij laat zien dat JIJ de baas bent over jouw eigen gedachtes en dat jij niet stil blijft zitten als het even moeilijk gaat, maar dat je verder gaat en verder komt. Daar zit de kracht. 

Je kan meer dan je zelf denkt.

Blogs

Ik vind het zo leuk om te bloggen en ik krijg iedere keer ook zoveel leuke reacties, niet alleen van mijn klanten en dat maakt het ook zo leuk. Ik word er oprecht enthousiast van als vrouwen mij een berichtje sturen met dat ik weer een geweldige blog heb geschreven, mijn dank is onwijs groot hiervoor.

Trouwens! Iedere woensdag rond de middag zet ik een nieuwe blog online.

Mocht jij nou geen enkele blog willen missen volg mij dan even op social media of schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.