Over Mij

Hoi Positivity Queen,

Aangenaam, mijn naam is Angie en ik ben 27 jaar. Ik woon in Limburg samen met mijn lieve man, onze hond Nova en onze 2 katten Azura & Namira.

Vrouwencoach

Ik kan jou helpen om ervoor te zorgen dat je mag blijven stralen zoals je dat altijd hebt gedaan.
Je bent toch niet op deze aarde gekomen om jezelf tekort te doen?

Niemand is natuurlijk positief geboren. Iedereen maakt van alles mee en sommige van ons kunnen dingen makkelijker een plekje geven dan andere. Ik hoor soms ook terug van klanten dat de maatschappij er ook niet heel erg aan meewerkt. Tegenwoordig is de media best een grote brok negativiteit en ik merk dat mijn klanten zich daar liever voor afschermen. Ik ben de laatste die dat af zou keuren want ik kijk al jaren geen nieuws meer… En toch blijf ik op de hoogte via mijn man, dat is wel fijn. Maar hij kent mij door en door en weet ook dat ik bepaalde dingen op het nieuws absoluut niet wil horen en bepaalde dingen doen mij niet heel erg veel…

Positief denken of in een positieve flow zitten betekend niet dat je nooit meer negatieve gedachtes toe kunt laten of dat je nooit meer verdrietig mag zijn of mag balen of noem maar op. Het is simpelweg dat jij laat zien dat JIJ de baas bent over jouw eigen gedachtes en dat jij niet stil blijft zitten als het even moeilijk gaat, maar dat je verder gaat en verder komt. Daar zit de kracht.

Neem die stap, bij mij mag je jezelf zijn en leer ik jou om jezelf te omarmen om wie je bent.
Wees trots op je vrouwelijkheid, wees trots op jezelf en wees trots op jouw prachtige karakter.
Jij mag er zijn ❤️!

Ik kan niet wachten om te kijken of wij een match zijn, en als wij een match zijn kan ik echt niet wachten om jou te mogen helpen en om je weer te laten stralen 🦋.

Blogs

Ik vind het zo leuk om te bloggen en ik krijg iedere keer ook zoveel leuke reacties, niet alleen van mijn klanten en dat maakt het ook zo leuk. Ik word er oprecht enthousiast van als vrouwen mij een berichtje sturen met dat ik weer een geweldige blog heb geschreven, mijn dank is onwijs groot hiervoor.

Trouwens! Iedere maandag en vrijdag komt er weer een nieuwe blog online.

Mocht jij nou geen enkele blog willen missen volg mij dan even op social media of schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.