Hoi Positivity Queen,

Aangenaam, mijn naam is Angie en ik ben 26 jaar. Ik woon in Limburg samen met mijn lieve man, onze puppy Nova en onze 2 katten Azura & Namira.

Ik mag mezelf nu eindelijk een positiviteitscoach noemen en je wilt niet weten hoe blij en enthousiast mij dat maakt.

Vrouwencoach

Als positiviteitscoach ben ik er heilig van overtuigd dat wij vrouwen onze mentale gezondheid een flinke boost mogen geven!

Je hoeft je niet minder te voelen, je hoeft niet in angst te leven, je hoeft je geen zorgen te maken over de toekomst, je hoeft je negatieve gedachtes niet de baas te laten zijn. Jij bent zo krachtig en als je dit alleen al kunt beseffen gaan er deuren voor je open, echt waar.

Wees trots op je vrouwelijkheid, wees trots op jezelf en wees trots op jouw prachtige karakter. Jij mag er zijn.

Ik ben niet altijd een brok positieve energie geweest

Niemand is natuurlijk positief geboren. Iedereen maakt vanalles mee en sommige kunnen dingen makkelijker een plekje geven dan andere. Ik hoor soms ook terug van klanten dat de maatschappij er ook niet heel erg aan meewerkt. Tegenwoordig is de media best een grote brok negativiteit en ik merk dat mijn klanten zich daar liever voor afschermen. Ik ben de laatste die dat af zou keuren want ik kijk al jaren geen nieuws meer… En toch blijf ik op de hoogte. Positief denken of in een positieve flow zitten betekend niet dat je nooit meer negatieve gedachtes toe kunt laten of dat je nooit meer verdrietig mag zijn of mag balen of noem maar op. Het betekend simpelweg dat jij laat zien dat JIJ de baas bent over jouw eigen gedachtes en dat jij niet stil blijft zitten als het even moeilijk gaat, maar dat je verder gaat en verder komt. Daar zit de kracht. 

Je kan meer dan je zelf denkt.

Blogs

Ik vind het zo leuk om te bloggen en ik krijg iedere keer ook zoveel leuke reacties, niet alleen van mijn klanten en dat maakt het ook zo leuk. Ik word er oprecht enthousiast van als vrouwen mij een berichtje sturen met dat ik weer een geweldige blog heb geschreven, mijn dank is onwijs groot hiervoor.

Trouwens! Iedere maandag en vrijdag komt er weer een nieuwe blog online.

Mocht jij nou geen enkele blog willen missen volg mij dan even op social media of schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief. 

Blijf stralen zoals je dat altijd hebt gedaan

Angie van Montfort