Meer liefde voor jezelf

Wist jij dat zelfliefde en positiviteit eigenlijk erg dicht op elkaar liggen? Ik vind het vaak zo bijzonder dat wanneer mijn klanten aan de slag gaan met zelfliefde, ze automatisch meer positiviteit in hun leven aantrekken en andersom. Bijzonder, maar zo mooi en dankbaar voor al mijn klanten en hun prachtige journeys.

De liefde voor jezelf vergroten is niet gemakkelijk, maar wel mooi om te zien hoe jij dan groeit als persoon.

Hoe kun je de liefde voor jezelf vergroten?

Misschien klinkt het als iets onmogelijks om de liefde voor jezelf te vergroten, maar niets is minder waar. Daarom heb ik ook een aantal tips voor je klaar staan die je kunnen helpen om je zelfliefde te vergroten. Zonder zelfliefde heb je vaak ook weinig zelfvertrouwen… Dat is zonde toch? Jij bent het waard om zelfverzekerd te zijn over alles.

Liefde voor jezelf vergroten of ontwikkelen is natuurlijk niet iets dat op een dag tijd gebeurd is, dat begrijp ik maar al te goed. Ik heb al eerder een blog geschreven over hoe jij meer zelfliefde kunt gaan ontwikkelen, ik link deze hier zodat je deze ook meteen kunt gaan lezen. Ik denk namelijk dat dit erg waardevol voor je is.

Durf jezelf in de spiegel eens goed aan te kijken

Hallo mooie vrouw, daar ben je dan.

Dit mag je gerust tegen jezelf zeggen, maar wel pas als je het echt voelt. Jij verdient het zo erg om weer te stralen en alles begint bij een momentje voor jezelf te nemen, voor de spiegel gaan staan en jezelf te omarmen hoe jij nu op dit moment bent. Dit zorgt er echt voor dat jij je zelfliefde gaat vergroten en dat je meer van jezelf gaat houden.

Dit is wel een lastige opdracht voor velen. Ik merk bij mijn klanten ook dat dit een opdracht is die vaak als oncomfortabel gezien wordt, maar oncomfortabele dingen zorgen ervoor dat we groeien toch?

Laat mij weten hoe je deze opdracht vond. Daar ben ik onwijs benieuwd naar.

Vergroot de liefde voor jezelf in mijn 30 dagen challenge

In mijn nieuwste challenge leer ik jou alles over zelfvertrouwen en liefde voor jezelf vergroten.

Boost je zelfvertrouwen en creëer meer liefde voor jezelf om het leven te leiden dat jou zo gegund is.

❌ Merk jij dat je zelfvertrouwen op een laag pitje staat?
❌ Struggle jij al een tijdje met liefde voor jezelf?
❌ Zit jij vaak laag in je energie na een lange dag?
❌ Cijfer jij jezelf altijd weg?

✅ Wil jij weer genieten van de kleine dingen?
✅ Wil jij meer zelfvertrouwen?
✅ Wil jij leren hoe je weer van jezelf kunt houden?
✅ Ben jij benieuwd hoe jij leert hoe jij je grenzen kunt aangeven?

Ik leer het jou in deze 30 dagen challenge. Je kunt het geheel op eigen tempo volgen en het fijne is dat je vandaag nog kunt starten.

Twijfel niet en doe dit voor jezelf, zelfliefde is zo belangrijk en je zal merken dat alles na deze challenge van 30 dagen meteen anders is.

De challenge kun je hier aankopen aan €67,00. Ik weet eerlijk gezegd niet hoelang ik deze prijs ga hanteren aangezien ik al zoveel leuke reacties heb ontvangen op deze challenge, dus wees er snel bij.

Ik hoop dat je aan mijn tips al wat hebt gehad om de liefde voor jezelf te vergroten en je mag je er zeker bewust van worden dat zelfliefde iets moois is en dat het absoluut niet gelijk staat aan arrogantie.

Jij mag er zijn en mijn doel is om jou weer te laten stralen zoals nooit tevoren.

Ga jij eerst met mijn tips aan de slag of kies jij ervoor om next-level te gaan en deel te nemen aan de 30 dagen challenge?

Liefs, Angie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.