Lentekriebels

Lentekriebels

Het voorjaar is er en het is nu in maart opeens 20 graden… Wat gek he? Maar hey, ik klaag niet hoor en jij volgens mij ook niet? Ik hou er zo van als het heerlijk lenteweer is. De lente is toch wel een van mijn favoriete seizoenen.

Kriebeltjes

De vogeltjes fluiten, de zon schijnt, mensen zijn blij op straat en je ziet overal alweer cabrio’s rondrijden. Heerlijk toch? Ik geniet er zo van. Dit maakt het nog leuker om met onze hond Nova te gaan wandelen. Ze is trouwens enorm verslaafd aan wandelen, van het moment dat ze de riem ziet liggen is het tijd hoor… Daarom verstop ik hem doorheen de dag anders kom ik niet aan mijn werk toe haha.

Was buiten hangen

Ik denk altijd dat als ik het zeg dat ik het heerlijk vind om de was buiten te hangen met zo’n weer als nu dat ik of oud of volwassen aan het worden ben… Dit jaar alweer 27 jaar… Wat vliegt de tijd en hoe snel zijn de afgelopen 2 jaar wel niet voorbij gegaan?

Hou jij er ook van om de was buiten op te hangen of hang je het altijd binnen op? Misschien maak jij wel gebruik van een droger? Ik vind niets lekkerder dan met dit weer de was buiten ophangen en als ik het in de avond weer naar binnen pak ruikt het zo lekker fris.

Langer licht

Kunnen we ook even stil staan bij het feit dat de zon pas om 19uur onder gaat? Hoe lekker is dat? In de avond is het wel wat fris in vergelijking met overdag maar ik vind het zo fijn als het buiten lekker licht is. Ook in de vroege ochtend is het al lekker licht, heerlijk toch? Volgens mij zijn de donkere dagen voor nu wel voorbij, tenminste… Dat hoop ik.

Ik geniet echt van deze heerlijke lentedagen. Ik vind het zo fijn om te zien dat iedereen weer vrolijk is en dat iedereen zo geniet van in de tuin werken of buiten dingen ondernemen. Dat maakt alles toch meteen weer goed?

Ik ben wel benieuwd… Wat is jouw favoriete seizoen?

Dit was de blog weer voor deze week, volgende week komt er een nieuwe blog online in het teken van positiviteit. Als jij graag meer positiviteit wilt aantrekken in je leven raad ik je zeker aan om volgende week weer mijn blog te lezen.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Angie

Spread the love
Misschien vind je ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.