Je negatieve gedachtes ombuigen

Positief denken

Als je vaak negatief denkt kun je jezelf gaan afvragen waarom dat dat het geval is. Negatief denken is als een soort gif op je leven. Weet je dat je ook je negatieve gedachtes kunt ombuigen naar positieve gedachtes? Ben je je daar al van bewust? Positieve gedachten doen je wel altijd beter voelen en dat is waar jij naar streeft, toch?

Voel jezelf niet schuldig

Als jij een negatieve gedachte hebt gehad en je voelt je daarna schuldig kan dat ervoor zorgen dat jij erin gaat blijven hangen en jezelf verwijten blijft maken. Dat is uiteraard nergens voor nodig want jij bent zoveel meer waard dan je denkt.

Waarom zou je je schuldig willen voelen?

Dit is een vraag die er nu in me op komt. Stop met jezelf de schuld geven, accepteer je huidige situatie en probeer je negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes.

Dat kun jij.

Een fotomuur met prachtige foto’s

Stel je hebt thuis een muur vol met foto’s. Je vind alle foto’s prachtig, op een foto na…

Bedenk je even… Jij vind die ene foto niet mooi, maar jouw focus gaat continue naar de foto die jij niet mooi vind… Zo zie je nooit de schoonheid van je gehele fotomuur, dat is zonde toch?

Door je negatieve gedachtes om te buigen naar je positieve gedachtes zul je zien dat je de gehele fotomuur leert te waarderen, zelfs met de foto die jij dus minder mooi vond.

Iets om over na te denken, toch? 🤗

Hoe kun je je negatieve gedachtes ombuigen naar positieve gedachtes?

  • Wees je bewust dat je met negatieve gedachtes veel minder bereikt dan met positieve gedachtes
  • Neem je negatieve gedachtes niet altijd te serieus
  • Je hebt alles in je zitten om positief te denken
  • Richt je aandacht op iets leuks
  • Ga een wandeling maken in de natuur en kom tot rust

Heb je behoefte aan meer positiviteit in je leven en weet je niet waar te beginnen?

Speciaal voor jou heb ik een cursus in elkaar gezet die je stapje voor stapje gaat helpen om de eerste 5 geheimen voor meer positiviteit in je leven te ontmaskeren en te leren toepassen.

Dit is echt voor jou als jij beginnend bent en meteen wilt gaan starten met positiviteit naar je toe te trekken.

Waardering: 5 uit 5.

”In een woord Fantastisch! Als beginneling ben ik heel erg opzoek naar hoe ik nu de juiste stappen kan zetten naar een positiever leven. Dankzij deze cursus is het begin gemaakt. De cursus is in zoveel fijne en gemakkelijke woorden in elkaar gezet dat het gewoon zo fijn is om er doorheen te bladeren en de opdrachten zijn super effectief! Dank je wel Angie, ik ben blij met de aanschaf. Het helpt me om meer positiviteit aan te trekken, dat is een ding dat zeker is. Ik ben benieuwd naar de volgende cursus(sen) 🙂”

Jana – Klant

Schaf mijn cursus hier aan en je kunt meteen starten, perfect toch?

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Ik hoop dat je met mijn tips aan de slag kunt en dat ik met deze blog jou heb kunnen helpen, dat is tenslotte waarvoor ik mijn blog ben begonnen.

Delen op social media is lief.

Liefs, Angie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.