Geloof in je eigen kracht

Geloof in jezelf

Aangezien ik mijn eigen social media business run en hiernaast ook elke woensdag een nieuwe blog online zet is het voor mij erg belangrijk om in mezelf te geloven. Op sommige dagen lukt dit beter dan op andere dagen maar aangezien ik het erg leuk vind om iedereen te helpen en ik hier ook een soort van passie voor heb, heb ik besloten om een blog te schrijven over in jezelf geloven. 
Als jij niet in jezelf gelooft, wie gaat het dan doen? 

Waarom geloven in jezelf belangrijk is

In al jouw dagelijkse verplichtingen is het belangrijk dat je gelooft in jezelf. Als jij niet in jezelf gelooft ga je merken dat alles veel moeizamer gaat dan wanneer jij wel in jezelf gelooft. Ik vind het ook erg leuk om hier een blog over te schrijven aangezien ik dagelijks met verschillende powervrouwen hierover in gesprek ga.

Wat je sowieso al kunt doen om in jezelf te geloven is je ergens 100% voor te geven . Als jij 100% commitment toont voor jouw doelen en er ook alles aan doet om deze te behalen dan ga je meer in jezelf geloven. 

Sta achter de dingen die je doet

Daarnaast is het ook belangrijk om achter hetgeen te staan wat jij doet. Ik sta bijvoorbeeld 100% achter de producten die ik verkoop maar ook 100% achter de opportunity die ik heb gekregen om mijn leven te veranderen, maar ook de levens van mijn teamgenoten. Hier ben ik elke dag zo zo zo dankbaar voor. Deze opportunity is echt life-changing en daarom hou ik van wat ik doe. Als je van daaruit handelt of werkt of wat jij dan ook doet in jouw leven, ga je vanzelf zien dat het gemakkelijker is om in jezelf te geloven. Geloven in jezelf is zo belangrijk, zeker als jij een impact wilt maken op andermans levens en jouw leven daarmee wilt veranderen. 
Iedereen heeft andere doelen voor ogen en dat mag natuurlijk ook. Maar sta wel achter hetgeen dat jij doet, dat is het allerbelangrijkste.

Doorzettingsvermogen

Wat je zeker niet kunt missen is een stuk doorzettingsvermogen. Als jij weet dat jij elke dag doet wat nodig is om dichter bij jouw doelen te komen ga je deze doelen ook behalen. Het is onwijs belangrijk om te weten wat je elke dag moet doen en om van hieruit verder te gaan op jouw missie/journey. 

Zonder doorzettingsvermogen kom je helaas vaak niet ver en zal je merken dat je de dagdagelijkse dingen liever niet doet dan wel. Ook ga je verschil merken in de resultaten die je boekt . Als je weinig resultaat boekt en niet in jezelf gelooft dan ga je alleen maar met tegenzin alles doen. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat jij capabel bent om jouw doelen te behalen en dat jij het kunt. Je moet het alleen graag genoeg willen en je hiervoor inzetten, ook als het minder goed gaat. Blijf doorgaan en pluk de vruchten hier later van.

The day you plant the seed is not the day you eat the fruit

Hou deze quote altijd in gedachte, bij alles wat je doet en elke stap die je neemt. We willen vaak te snel gaan of te gehaast… Heb je dan echt zo’n haast? Wil jij niet liever over 2 jaar (bij wijze van) de vruchten hiervan plukken? Moet het allemaal zo snel? Alles wat snel komt valt net zo snel weer terug… Dus hou ook altijd in je gedachten of jij voor een kort pleziertje wilt komen of dat jij voor jouw echte doelen gaat gaan.

Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is om in jezelf te geloven hoop ik toch dat ik je met deze blog heb kunnen helpen en jou ook heb kunnen laten inzien dat het niet snel hoeft te gaan. Zolang jij in jezelf gelooft kom je er wel, stop daar nooit mee want jij kunt alles wat je maar wilt bereiken, bereiken. En jij kunt alles wat je wilt behalen, behalen. Geloof in jezelf, sta in je eigen kracht en maak het waar. 

Je kunt me trouwens ook altijd een bericht sturen op sociale media, ik kijk graag met je mee als je ergens tegen aan loopt met het geloof in jezelf terug te vinden.

YOU GOT THIS

Laat ook zeker een comment achter hieronder in de comment sectie als je er wat aan hebt gehad en delen op je social media zou ik erg lief vinden.

Tot volgende week!

Liefs, Angie

Spread the love
Misschien vind je ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.