Logo positiviteitscoach

ANGIE VAN MONTFORT

- - POSITIVITEITSCOACH

Boek een Power Uur & geniet van de life-changing shift die je door gaat maken in slechts 60 minuten

Invest in yourself and get the support you need to build a fullfiling and happier life.
vrouwelijke ondernemer die lacht

Ontdek hoe jij weer positiviteit kunt aantrekken in je leven zodat jij weer kunt stralen zoals je dat altijd hebt gedaan

Vragenlijst

Na het kopen van mijn Power Uur krijg je een link te zien. Klik op de link en vul de vragenlijst in.

Probleem oplossen

We gaan samen 60 minuten lang aan de slag met het door jou opgegeven probleem.

Plan van aanpak

Je krijgt van mij tips en tricks in hoe jij jouw huidige situatie kunt gaan verbeteren.

Opdrachten op maat gemaakt

Na onze coaching sessie ga ik meteen aan de slag met opdrachten maken die voor jou van toepassing zijn op het probleem die wij tijdens de sessie hebben besproken.

Vrouwencoach Angie

Jouw Coach voor Positiviteit, Persoonlijke Groei, & Zelfliefde

Als positiviteitscoach ben ik er heilig van overtuigd dat wij vrouwen onze mentale gezondheid een flinke boost mogen geven!

Je hoeft je niet minder te voelen, je hoeft niet in angst te leven, je hoeft je geen zorgen te maken over de toekomst, je hoeft je negatieve gedachtes niet de baas te laten zijn. Jij bent zo krachtig en als je dit alleen al kunt beseffen gaan er deuren voor je open, echt waar.

Wees trots op je vrouwelijkheid, wees trots op jezelf en wees trots op jouw prachtige karakter. 

Jij mag er zijn.

Voordelen van mij als jouw Coach

Ik ben oprecht, een echte luisteraar en ik geef je eerlijk advies en als het nodig is ook een schop onder je kont. Daarnaast is mijn positieve energie voelbaar en fijn voor een ieder die struggelt met zichzelf of je huidige omstandigheden.

Voor heel Nederland & Belgie

Afstand hoeft geen probleem te zijn aangezien de sessie online is.

Flexibele Agenda

Als je ervoor kiest om een Power Uur af te nemen kan dat zonder problemen. In mijn agenda hou ik er rekening mee dat het zo kan zijn dat er voor sommige vrouwen nogal haast bij zit om hun huidige probleem op te lossen.

Privacy staat voorop

Jouw probleem is veilig bij mij. Geen vraag is voor me te gek en ik help jou graag met liefde.

Opgenomen trainingen

Mocht je met me verder willen gaan in coaching en een of meerdere grote coachingsprogramma's volgen (COMING SOON) krijg je toegang tot mijn kenniskluis waarin ik exclusieve eerder opgenomen trainingen vrij geef die je op ieder gewenst moment kunt bekijken.

5/5

Wat mijn klanten zeggen:

''Angie mag ik je even zeggen dat ik onwijs veel aan ons power uur heb gehad!! Ik zou zeggen iedereen die nog twijfels heeft of gewoon een goede coach zoekt die weet waar ze het over heeft en die echt kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling here she is 🔥!!
Dankzij jou start ik mijn dag positief en heb ik mijn negatieve gedachtes los kunnen laten.
Vooral na mijn Burn-Out was dit precies wat ik nodig had!

Dank je wel voor alles. Ik kan niet wachten op de rest van je cursussen 🥰!''

- Germaine

''Angie helpt mij om gemotiveerd te blijven. Wanneer ik met Angie in gesprek ga straalt ze zoveel positiviteit en motivatie uit waardoor het letterlijk besmettelijk is 🤩!
Ik neem deze positiviteit gelijk over en raak hierdoor echt weer gemotiveerd.

Dank je wel lieve Angie, je helpt me altijd erg goed ❤️. ''

- Elien

Start vandaag nog met stralen lieve jij

Neem die stap, doe het voor jezelf.

Billy Rogers Life Coach 2021. All rights reserved