Lieve jij,

Laat jouw negatieve gedachtes niet langer de baas over jezelf zijn

Laten we stapje voor stapje ervoor zorgen dat jij weer de kracht gaat vinden om positief te gaan denken

Hoe ik jou kan helpen

01.

Power Uur 1:1

Boek een Power uur bij me in en ga 1 uur lang met mij aan de slag. Je gaat mij vooraf 1 specifiek probleem voorleggen via een vragenlijst & daarna ga ik met jou in gesprek zodat we jouw vraagstuk opgelost krijgen.
Na afloop krijg je opdrachten -die speciaal voor jouw probleem op maat gemaakt zijn- doorgestuurd.

02.

Cursussen

Kijk snel wat ik voor jou kan betekenen met mijn online cursussen.

Binnenkort komen er meer cursussen. Wil jij nu op de hoogte gehouden worden iedere keer als er weer een nieuwe cursus gelanceerd wordt? Zet jezelf dan hier alvast op de wachtlijst en krijg als eerste een update als er een nieuwe cursus voor je klaar staat.

03.

Gratis tips

Meld je snel aan om mijn nieuwsbrieven te ontvangen en krijg gratis tips van mij en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom mijn bedrijf en mijzelf.

Blijf stralen zoals je dat altijd hebt gedaan

Angie van Montfort
Positivity with Ang

Reviews


Angie helpt mij om gemotiveerd te blijven. Wanneer ik met Angie in gesprek ga straalt ze zoveel positiviteit en motivatie uit waardoor het letterlijk besmettelijk is! Ik neem deze positiviteit over en raak hierdoor echt weer gemotiveerd. Dank je wel lieve Angie, je helpt me altijd erg goed.”

Elien, schoonheidsspecialiste

Ik heb een power uur geboekt bij Angie en ik heb zoveel tips gehad. Ze weet waar ze over praat en weet hoe ze anderen kan coachen en helpen om hier echt baat bij te hebben. Dit uurtje alleen al was zo waardevol!”

Wendy, ondernemer

”Ik heb hier geen woorden voor. Alles wat aangepakt moet worden pakt Angie met plezier met je aan. Ik ben erachter gekomen dat ik meer van mezelf mag gaan houden en dat ik moet doen wat voor mij goed voelt, ookal vond ik dat altijd erg lastig. Met de begeleiding van Angie lukt dit met gemak. Ze neemt je mee in haar positieve en enthousiaste vibe”

Tessa, thuiszorg

Get Started Now

To figure out if you should go for coaching erat sed fermentum feugiat, velit mauris quam.

Ready To Transform Your Relationship?

  • Do you ever feel stuck in a relationship?
  • Do you have resentments against lorem?