5 documentaires die je gezien moet hebben

Netflix aanraders

Die je goede inzichten geeft en je helpen om positiever en groter te denken.

Vandaag wil ik je graag meenemen in een aantal documentaires waar ik onwijs veel van heb geleerd. Niet alleen op persoonlijk vlak maar op verschillende aspecten van mijn leven. Ik kijk ernaar uit om mijn top 5 met jou te delen en ik ben ook razend benieuwd of jij een (of meerdere) van deze vijf al eens hebt gezien, of misschien een stiekeme verslaving voor hebt ontwikkeld haha. 

  • The Secret – Rhonda Byrne
  • I Am Not Your Guru – Tony Robbins
  • The Mind, Explained –
  • Heal
  • Going Home – Ram Dads

The secret

The secret is een documentaire die gaat over de wet van aantrekkingskracht. Heb je deze nog nooit gezien en wil je meer weten van hoe krachtig jouw gedachtes eigenlijk zijn? Dan raad ik je zeker aan om the secret te gaan kijken. In het begin lijkt het een beetje saai om heel eerlijk te zijn, dat dacht ik ook toen ik deze voor het eerst ging kijken. Nu kijk ik hem ongeveer 1 keer per 3 maanden omdat het me goed laat voelen en me weer bewust laat worden van bepaalde dingen. Hoe vaker ik the secret kijk, hoe meer ik het ga begrijpen en hoe meer ik ermee aan de slag kan. 

Dit is echt een aanrader voor iedereen die struggelt met negatieve gedachtes of meer uit het leven wilt halen.

I am not your Guru – Tony Robbins

I am not your guru van Tony Robbins is een documentaire waarin Tony je eigenlijk meeneemt zowel voor de schermen als achter de schermen. Hij neemt je mee in een van zijn trainingen die hij geeft en dit is zo waardevol. 
Je leert Tony Robbins kennen (voor degene die nog nooit van hem hebben gehoord) en je ziet hoe hij met bepaalde onderwerpen omgaat. Alle negatieve gedachtes worden meteen geshift door hem en hij laat je inzien dat je altijd een keuze hebt. 

Enorm interessant als je bewust wilt worden van je gedachtes en als je liever in oplossingen denkt dan in problemen.

The mind, explained

In deze documentaire/serie wordtje meegenomen in verschillende onderwerpen die invloed hebben op onze gedachtes. Je kunt er zeker van zijn dat je bij alle afleveringen iets bij . Misschien   dat je  wel even goed gaat nadenken hoe bepaalde dingen zich bij jou hebben ontwikkeld of hoe de wereld er nu uit ziet in jouw ogen.

Heal

De documentaire Heal gaat over hoe je gedachtes, emoties en geloof invloed hebben op ons welzijn. Je wordt meegenomen om je aandachtspier te trainen en dit heeft veel positieve gevolgen voor jou, zowel fysiek als mentaal.

Ik kan je Heal enorm aanraden als jij het moeilijk vindt om bepaalde dingen los te laten of als jij het moeilijk vind om positiviteit aan te trekken.

Going home

Going home is een documentaire over een man genaamd Ram Dass, hij kreeg een herseninfarct waaraan hij een spraakstoornis overhield. 
Zijn herseninfarct heeft ervoor gezorgd dat hij zich meer naar binnen ging keren en verschillende dingen ging ontdekken bij zichzelf. 

Deze documentaire raad ik iedereen aan, hij geeft zoveel wijsheid mee. Super interessant om te zien dus ik zou zeggen laat je inspireren door een wijze man over het leven, bewustzijn, de liefde en al de rest.

Alle bovengenoemde documentaires zijn te zien op Netflix, dus ik wens je heel veel kijkplezier!

Ik ben onwijs benieuwd welke van deze jij al hebt gezien en welke door het lezen van deze blog nu bovenaan jouw lijstje staan, laat het me zeker weten in de comment sectie.

Tot volgende week!

Liefs, Angie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.