Boost jouw zelfvertrouwen

& Creëer meer liefde voor jezelf

Om het leven te leiden dat jou zo gegund is.

30 dagen lang

Starten op ieder gewenst moment

Concrete opdrachten

Life-changing challenge

Ik Daag Jou Uit...

✅ Geniet weer van de kleine dingen

✅ Creëer meer zelfvertrouwen

✅ Leer hoe je van jezelf kunt houden - zonder arrogantie

✅ Leer hoe je op een vriendelijke manier je grenzen kunt aangeven

Wat klanten zeggen

”Angie helpt mij om gemotiveerd te blijven. Wanneer ik met Angie in gesprek ga straalt ze zoveel positiviteit en motivatie uit waardoor het letterlijk besmettelijk is! Ik neem deze positiviteit over en raak hierdoor echt weer gemotiveerd. Dank je wel lieve Angie, je helpt me altijd erg goed.”

Elien

”Ik heb hier geen woorden voor. Alles wat aangepakt moet worden pakt Angie met plezier met je aan. Ik ben erachter gekomen dat ik meer van mezelf mag gaan houden en dat ik moet doen wat voor mij goed voelt, ookal vond ik dat altijd erg lastig. Met de begeleiding van Angie lukt dit met gemak. Ze neemt je mee in haar positieve en enthousiaste vibe”

Tessa

''Zelfs in de vorm van een challenge weet Angie de juiste dingen te vermelden. Ik ben nu bij dag 7 en ik ben zo blij dat ik hiermee gestart ben. Vanaf dag 2 voelde ik me gemotiveerder en zelfzekerder. Ik kijk uit naar de rest van de 23 dagen.''

Esmee

''Angie weet hoe ze je aan het werk moet zetten met de opdrachten in deze challenge! Ik weet wat me te doen staat en iedere dag doe ik de challenge met gemak, zelfs met 2 kinderen een fulltime baan en een huishouden lukt het mij om iedere dag de opdrachten te doen. Dank je wel Angie!! Dit was precies wat ik nodig had.''

Anke

Stop met doemdenken en doe jezelf niet tekort!

Boost je zelfvertrouwen en creëer meer liefde voor jezelf om het leven te leiden dat jou zo gegund is.

❌ Merk jij dat je zelfvertrouwen op een laag pitje staat?
❌ Struggle jij al een tijdje met liefde voor jezelf?
❌ Zit jij vaak laag in je energie na een lange dag?
❌ Cijfer jij jezelf altijd weg?