3 activiteiten om ultiem te ontspannen

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk… We hebben weinig tijd, zijn vaak gehaast en doordat we denken dat dit gewoon heel normaal is zullen we veel sneller stress of onrust ervaren. Hoe mooi zou het zijn als we drukke en productieve dagen kunnen combineren met rust en ontspanning?

Maak een lange wandeling door de natuur

De eerste activiteit die je kan helpen om te ontspannen is wandelen in de natuur. Als jij graag buiten bent en gek bent op de natuur kan ik je dit echt aanraden want het maakt je hoofd echt leeg, tenminste dat ik bij mij wel altijd het geval.

Je kunt ervoor kiezen om tijdens de wandeling oortjes in te doen of om een koptelefoon op te zetten zodat je een inspirerende podcast kunt luisteren of juist muziek aanzetten die jij fijn vind.

Het kan zomaar zo zijn dat je het de ene keer fijn vind om te wandelen met een muziekje in je oren en de andere keer met een inspirerende podcast. Bij mij is dit namelijk ook altijd erg verschillend en ik kijk altijd gewoon naar wat mijn gevoel zegt en daar luister ik dan naar.

Nova, bullterrier x border collie
Onze Nova.
Ze is een Bullterrier x Border Collie en vind het maar al te fijn als wij zo vaak samen de natuur in gaan.

Schilderen op nummer

Schilderen brengt me op de een of andere manier enorm veel rust en op dat moment pieker of denk je ook even aan helemaal niks en ben je gewoon aan het ontspannen, dat maakt het zo fijn en ontspannend.

Ik heb daarnaast ook een leuk & zelf samengesteld product mogen uitkiezen om te schilderen op nummer en het leek mij fijn om een belangrijk en speciaal moment in mijn leven te kiezen. Daarom heb ik gekozen voor een van onze trouwfoto’s en het is nu al heel erg leuk geworden 😍.

Vrouwelijke creatieve ondernemer

Ik ben nog bezig met schilderen, maar iedere keer dat ik de tijd neem om even te ontspannen ga ik weer een stukje verder. Dat maakt het ook zo leuk, soms kom je verder en soms stop je na een halfuurtje omdat je vind dat het dan weer goed genoeg is geweest.

Je kunt je tijd zelf invullen voor ontspanning, perfect toch?

Pak de verf en kwastjes er maar bij en je kunt je urenlang amuseren met dit product door te gaan schilderen op nummer 😃.

Klik hieronder op een van de onderstaande linkjes als je benieuwd bent naar het product dat ik heb mogen uitkiezen:

Een boek lezen

Ik vind het soms zo fijn om lekker op de bank te gaan zitten of om buiten te gaan zitten in het zonnetje met een goed boek erbij. Ik ben op dit moment vooral boeken aan het lezen die leerzaam voor mij zijn zoals boeken over persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

Zo’n boeken maken voor mij altijd een enorm verschil. Verder hou ik ook wel van romans lezen.

Zet dus lekker een kopje koffie of thee, pak je boek erbij en ga lekker ontspannen. Dat verdien jij.

Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit zou gaan. Pak jij liever een goed boek, ga je liever de natuur in of gaat jouw voorkeur toch echt uit naar creatief bezig zijn zoals bijvoorbeeld schilderen op nummer?

Tot vrijdag weer bij de volgende blog.

Liefs, Angie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.