Logo positiviteitscoach

POSITIVITEITSCOACH

1 op 1 Coaching

Het is Tijd Voor Verandering

Boost je zelfvertrouwen en creëer een positiever leven & meer liefde voor jezelf om het leven te leiden dat jou zo gegund is.

Positivity with Ang

Hallo lieve jij. Ik ben Angie

Je bent toch niet op deze aarde gekomen om jezelf tekort te doen?

Pas toen ik wist wat ik fout deed kon ik het veranderen… Pas toen ik wist hoe negatief mijn gedachtes echt waren kon ik het veranderen… Pas toen ik mezelf echt leerde kennen, kon ik mijn leven weer waarderen…

Easy? Nope!

Worth it? HELL YES!

Hoe nu verder?

Stap 1:

Zijn wij een match?

We gaan samen kijken of er een wederzijdse klik ontstaat en of ik jou kan helpen met jouw huidige probleem/situatie

Stap 2:

Plan van aanpak

Zijn wij een match? TOF! Dan gaan we samen een plan van aanpak maken.

Je hebt de keuze uit 4, 7, 9 of 12 weken coaching van mij. We kijken samen naar waar jouw behoeftes liggen, hoe jij bent als persoon en wat kan ik voor jou betekenen hierin.

stap 3:

Het begin

We starten met doelen zetten en zetten alvast data’s vast voor de vervolgsessies. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en gaan we steeds een stapje dieper en dieper.

Iedere week vind er 1 sessie plaats van 45 minuten, daarnaast hebben wij contact via Voxer (een soort Whatsapp) waarin ik altijd beschikbaar ben voor jou.

stap 4:

De weg naar succes

De resultaten zullen niet uitblijven, we zorgen samen voor een fijne werkwijze met elkaar en je kunt mij altijd bereiken via Voxer.

Ik ben niet de coach voor jou als:

❌ Je twijfels hebt om in jezelf te investeren
❌ Je niet aan jezelf wilt werken
❌ Je geen zin hebt om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen
❌ Je niet wilt groeien
❌ Je denkt dat je toch niet verder gaat komen
❌ Je graag wilt blijven hangen in het verleden in plaats van stappen maken om vooruit te komen

Ik ben wel de coach voor jou als:

✅ Je vooruit wilt in je leven
✅ Je graag wilt leren om in oplossingen te denken in plaats van in problemen
✅ Je graag je zelfvertrouwen een boost wilt geven
✅ Je je verleden wilt laten rusten want daar is het verleden voor
✅ Je klaar bent om te veranderen en te groeien als persoon
✅ Je weer wilt stralen
✅ Je stappen wilt ondernemen voor jezelf
✅ Je je weer fijn wilt voelen en liefde voor jezelf wilt ervaren
✅ Je genoeg hebt van negatieve gedachtes of overtuigingen
✅ Je vertrouwen hebt in mij, mijn visie & mijn coachingLaat je mooie zelf niet wachten op verandering maar creëer nu verandering in je leven en laat mij jou helpen om je mooie zelf weer te worden.

Reviews

”Je zou kunnen zeggen dat ik nooit echt met mijn mindset bezig ben geweest. Ik zat in een negatieve spiraal waar ik nooit uitkwam en ook nooit uit dacht te komen. Totdat Angie 'toevallig' op mijn pad kwam via sociale media. Ik ben zonder te twijfelen 1 op 1 gecoacht geworden en Angie is de meest oprechte, eerlijke, lieve en empathische coach die ik ooit gezien heb, wauw gewoon! Ik heb een traject uitgekozen (na overleg) van 7 weken, deze 7 weken hebben mijn leven en mindset positief verandert. 1000 maal dank aan jou lieve Angie.''

Elena

''Angie wat ben jij een puur, mooi en oprecht mens! Je wilt altijd helpen waar je kunt en ik ben dankbaar voor de opdrachten die ik van je heb ontvangen na onze sessie. Ik weet niet waar ik nu zou staan als ik jou niet had gehad. Mijn negatieve gedachtes waren iedere dag zo sterk aanwezig en dit is nu zo enorm verminderd... Dank je wel lieverd!

Larissa

”Ik heb hier geen woorden voor. Alles wat aangepakt moet worden pakt Angie met plezier met je aan. Ik ben erachter gekomen dat ik meer van mezelf mag gaan houden en dat ik moet doen wat voor mij goed voelt, ookal vond ik dat altijd erg lastig. Met de begeleiding van Angie lukt dit met gemak. Ze neemt je mee in haar positieve en enthousiaste vibe”

Tessa

Veelgestelde vragen

Ik geloof er heilig in dat iedereen uniek is en dat dus ieder traject met mijn klanten anders is. Daarom is er geen ”standaard” zo gaan we het aanpakken en zo gaan we het doen. Als je een gratis kennismakingsgesprek bij mij boekt kijk ik naar hoe jij bent als persoon en wat jouw hulpvraag is. Van daaruit gaan we samen verder aan de slag 1 op 1 via Zoom zodat jij weer gaat stralen zoals je dat altijd hebt gedaan.

Ik heb verschillende programma’s. Tijdens ons kennismakingsgesprek ga ik kijken welk van mijn trajecten het beste bij jouw huidige probleem/situatie past. Zo heb ik een traject van 4 weken, 7 weken, 9 weken en 12 weken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Dat kan zeker! Je kunt bij mij kiezen om een Power uur in te plannen, we gaan dan 1 uur lang samen aan de slag met jouw huidige probleem/struggle. Na de sessie stuur ik op maat gemaakte opdrachten naar je door zodat je wel verder kunt na onze coachingsessie. Klik hier om meer te weten te komen over mijn Power uur of om hem simpelweg aan te schaffen.

Een kennismakingsgesprek duurt 20minuten, ik wil kijken waar jij op dit moment tegenaan loopt en of ik jou hierbij kan helpen. Als je een Power uur bij me boekt duurt het 1 uur. De Zoomcalls zelf duren 45 minuten per sessie.

Als ik heel eerlijk ben niet… Sowieso niet voor de eerste sessie. Als we uiteindelijk een traject hebben gekozen van een aantal weken kan het zijn dat ik je vraag om dingen voor te bereiden. Maar ik geloof er juist heel erg in dat we gewoon lekker samen aan de slag gaan en dat dan alles aan bod komt wat er aan bod moet komen. Vragen kun je uiteraard wel even opschrijven, dan kan ik die op het einde of aan het begin van de sessie altijd behandelen. Maar het is ook mogelijk om de vragen via Voxer (een soort Whatsapp) door te sturen. Als je instapt in een 1 op 1 traject van mij krijg je mijn nummer waardoor ik altijd bereikbaar ben voor jou gedurende het aantal weken waar jij voor hebt gekozen.

Alle sessies vinden plaats via Zoom. Als je met mij aan de slag gaat voor 4, 7, 9 of 12 weken lang 1 op 1 coaching dan krijg je ook mijn nummer. Hier houden wij via Voxer (een soort Whatsapp) contact en kun je me altijd een berichtje sturen of een spraakmemo met jouw vraag. Ik ben er echt voor jou.

Als je ervoor kiest om een Power uur bij me aan te schaffen betaal je via mijn website. Je zet het in je winkelmandje en betaald, achteraf zie je meteen een vragenlijst. Deze vul je in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Voor de trajecten zorg je ervoor dat de betaling binnen is voor de dag dat onze eerste sessie start. Mocht je in termijnen willen betalen kun je dit aangeven in onze gratis kennismakingsgesprek.

Een aantal van mijn trouwe volgers die niet meer kunnen wachten op de lancering, leuk!  Ik lanceer binnenkort een life-changing programma van 7 weken lang, hierin ga je 7 weken lang zelfstandig aan de slag met mijn cursus en de opdrachten.

Deze cursus is gemakkelijk te volgen en je kunt zelf kiezen wanneer je start. Daarnaast hou je levenslang toegang tot de cursus. Perfect als jij handvaten nodig hebt om grote stappen te maken in je leven, maar alles op je eigen tempo wilt doen in plaats van 1 op 1 coaching. Zet jezelf hier op de wachtlijst.

positiviteitsgoeroe Angie

Mijn doel is om jou weer te laten stralen

Laten we een gesprek inplannen